mandag 9. april 2012

Påske kos på hell!!

Da går påsken mot slutten og hverdagen trer snart inn igjen for fult.

Vi har hatt en veldig fin påske. Den startet på skjærtorsdag med påskeegg jakt og grilling av pølser hos mamma og pappa. Har blitt tradisjon og grille pølser denne dagen :) I år ble pølsene grillet på grill og spist inne siden været ikke har vært det beste. Tidligere har vi lagd bål og grillet pølsene der, når været har tillatt og det fortsatt har vært snø.
Min bror og hans familie var også sammen med oss så ble en koselig dag sammen med familien.

Resten av påsken hadde vi ikke noen planer for, men har blitt til att vi har funnet på noe hver dag :)

Fredagen tok vi oss en tur til min beste venninne og hennes samboer på dagen og hadde noen fine timer hos dem :)
Utpå ettermiddagen fikk vi besøk av ett annet vennepar av oss så dagen raste bare avgårde :)

Lørdagen skulle vi ut på en liten shoppingtur for å handle ett par ting vi manglet til vi skal på tur. Den lille turen til Hamar ble litt lengre enn planlagt da vi møtte på kjente og brukte litt mer tid. Men det var bare koselig :)

I går bestemte vi oss for å teste ut Lekeland :) Fikk med oss ett vennepar og tok turen. Jeg har vært der en gang før for noen år siden, men første turen for Erik og Iris. Turen ble veldig gøy og både store og små koste seg :)
På lekeland her har dem ett eget miniland som er for de aller minste, her en det ballbinge, trampoline, liten sklie og litt å klatre på. Iris ble nok litt overveldet til å begynne med, men kom seg fort og fant ut att dette var gøy :) Krabba rundt og utforska de forskjellige tingene :)

I farta :)

Klar for å teste sklia :)

Må sjekke ut sklia litt nærmere :)

Vi har bestemt oss for å kjøpe trampoline i 1 års gave siden hun er så glad i å hoppe i sofaen og rundt ellers hvis vi går med henne. Og det kan vi helt klart gjøre, for dette var gøy :)

Gøy med masse baller :)

Etter og ha vært en stund i miniland tok vi turen inn i det største og fant oss en større sklie for å teste om dette var artig. Sklia i mini land var nok i minste laget. For det var stor stas og få være med og skli i den store sklia :)

Sklir med mamma :)

Og med pappa :)

Er to andre sklier der også, disse er tunnel, pappa´n tok henne med seg i disse også og det var like gøy. Den ene er en spiral og den er greit lang. Jeg og Jeanette stod nede og venta på att dem skulle komme og vi hørte bare latteren til Iris hele veien, så tydelig at det var gøy :)

Etter en liten pause tok vi turen opp i ett hoppeslott, viste seg att dette også var gøy :)



Alt i alt hadde vi en super dag på Lekeland og ei sliten liten frøken sovna så fort vi kom i bilen og skulle reise hjem :) Vi kommer helt klart til å ta turen tilbake hit :) Og jeg er ganske sikker på att det bare blir artigere og artigere jo større hun blir :)

Idag er siste dagen av påsken og vinteren har kommet tilbake. Våkna opp til hvit bakke og snøvær. Ser ikke helt ut til att det har tenkt til å gi seg med det første heller, men har liten tro på att det holder seg hvitt veldig lenge. Varmegrader og snø er vel i grunn ikke den beste kombinasjonen :)

For dagen i dag har vi ingen konkrete planer, kanskje tar vi en liten tur bort, om det ikke skulle vise seg att det dukker opp besøk :)

Håper dere andre der ute også har hatt en strålende fin påske :)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar