onsdag 9. mai 2012

Utenlands tur :)

Vi har som så vidt nevn i forrige innlegg vært på ferie :)
Noe som har vært helt fantastisk godt. Dette er noe vi har gått og sett frem til siden en stund før jul. Da virka det fryktelig lenge til, nå er plutselig ferien over og vi har snart vært hjemme igjen i en uke.

Turen gikk til Kypros - Ayia Napa og her var vi i 2 uker. Hotellet vi bodde på var fantastisk :) Virkelig og anbefale og bo på ett Sunwing hotell, spesielt om man reiser med barn. Vi bodde på Sunwing Resort & Spa Sandy Bay, vil du lese mer om hotellet kan du gjøre det her.

Blokka vi bodde i. Bodde øvers til venste :)

Vi har hatt strålende vær det meste av ferien. Første uken hadde vi sol fra morgen til kveld :) Veldig god temperatur. Var nok borti 30 grader i sola, om ikke mer. Eneste gradestokken vi fikk sett på var i skyggen og her lå det på mellom 18-27 grader. Alt etter når på døgnet og været ellers.

Siste uka hadde vi ett par dager med litt overskyet og regn. Regnet mest om natta heldigvis. Ene dagen hadde vi nesten helt overskyet og 27 grader. Det er egentlig helt greit altså :)

Jeg har ikke tenkt til å skrive side opp og side ned om hva vi har gjort hver dag, men plukker ut noen ting :)

Vi hadde før vi reiste leid bil i noen dager, dette var ikke før ca mitt i ferien så vi fant ut att for å kunne ha muligheten til å komme oss litt fortere fra A til B leide vi oss sykler de dagene vi ikke hadde bil :)

Så vi har både gått og sykla mye. Vi hadde vær morgen en gå tur langs Nissi Beach for att Iris skulle få sove. Her var det stille og fredelig, så var fint og gå her.

Daglig gåtur langs Nissi Beach

Før vi reiste hadde jeg vært i kontakt med ei som har vært mye på Kypros, hun tipsa meg om en himmelsk plass som vi måtte reise til. Denne plassen lå ca 3 km unna der vi bodde så hit tok vi oss en sykkeltur en ettermiddag. Og det var virkelig en himmelsk plass.
Her er den en liten fredelig strand, utgravninger og grotter.

Makronisos Beach 



Ene dagen som vi hadde bil skulle vi ta oss en litt lengre kjøretur. Erik så en del på nettet for å finne ut hvor vi kunne dra. Han fant ut at i Lemesos hadde dem dyrepark. Dette fant vi ut att måtte være mitt i blinken. Så vi satte oss i bilen og tok turen. Fant fort frem til parken, men når vi kom frem viste det seg att den var steng. Erik hadde vært inne på hjemmesiden, hvor det sto fint lite om dette. Så ble i grunn en bortkasta tur, men men...

Ellers har vi som nevn gått mye, vært innom masse supermarked, handla litt med hjem. Der i blant gifteringer og brudepike kjoler.

Hotellet vi bodde på har hele 6 basseng, så disse ble testa ett par ganger. Ikke alle, men baby bassenget og  ett av de store :) Godt med en liten dukkert og Iris stor kosa seg i vannet.

Hotellet har jo også egen spa avdeling, så denne ble testa ut. Jeg valgte den mest populære behandlingen dem hadde og fikk full pakke. Her var det massasje fra topp til tå. Kosa med i 75 minutter her :)

Masse bilder har blitt tatt. Alt i alt tror jeg vi har tatt borti 880 bilder på turen. Jeg kommer ikke til å legge ut så mange bildene her, men for de av dere som kjenner så driver vi i disse dager og lager fotobok. Så om det er ønskelig å se bilder kan denne sees når den er ferdig og bestilt :)

Avslutter innlegget med ett familiebilde :)


2 kommentarer:

  1. Ser ut som dere har hatt en kjempefin tur :) Vi ser gjerne i fotoboken når den kommer :D

    SvarSlett
  2. Det hadde vi i hvertfall :) Boken er nå bestilt og kommer forhåpentligvis før bursdagen til Iris slik att det er muligheter for å se den da bland annet :)

    SvarSlett