fredag 25. mai 2012

Iris er 1 år i dag!!!

Hipp hurra for lille frøkna vår som begynner å bli stor :)

I dag er dett 1 år siden hun kom ut til oss og vi startet på en ny epoke i livet vårt :) Starten ble ikke helt som forventet, men etter 10 dager på sykehuset kom vi oss endelig hjem og kunne starte livet som en familie på 3 :)

Dette året har gått så ufattelig fort, jeg skjønner virkelig ikke hvor tiden har blitt av. Fikk høre av alle att vi måtte nye tiden mens hun var baby fordi det går så fort, jaja, det skal vi svarte vi. Men tiden har gått alt for fort og jeg vet rett og slett ikke hvor det siste året har blitt av :)

Det har i hvertfall vært ett år fylt av masse glede, utfordringer, usikkerhet, men aller mest bare kos :) Hverdagen blir totalt snudd på hode fra hva man er vandt til, og det er faktisk noen der som trenger deg :)

Dagen i dag kunne virkelig ikke ha blitt bedre. Strålende sol og varmt :) Selv om dagen mest har blitt brukt inne hittil. I morgen skal vi ha selskap for Iris, så uka har blitt brukt til baking, rydding og vasking.

I går kveld monterte vi sammen bursdagsgaven til Iris, hun har fått trampoline. Noe som er stor stas :)


Her er frøkna helt fersk :) Utrolig att dette er ett helt år siden. Men samtidig også veldig kos. Tiden vi har fremover nå tror jeg blir veldig fin. Iris lærer stadig nye ting :)  

Blitt stor ja :) Første testing av trampolina på morgenen i dag :) Noe som var veldig artig når mamma´n gjorde så hun hoppa :) 

Avslutter innlegget med ett bilde som ettåringen selv har tatt :) Ble tatt på morgenen i dag før vi sto opp. Hennes første bilde :)



1 kommentar:

  1. Gratulerer så mye til vesle store jenta! :) hihi.. Gleder oss til kake! :D

    SvarSlett