søndag 3. juni 2012

Muren har fått sitt ansiktsløft!!

Dette inlegget skulle egentlig ha kommet for en stund siden, men har blitt borte i alt annet så da kommer det nå. Bedre sendt en aldri :)

Før vi reiste på ferie fikk vi endelig fiksa opp muren vår. Dette har vi prata på og få gjort helt siden vi kjøpte huset, men vi klarte aldri å bli enige om hva vi skulle ha på den, så da ble det aldri gjort heller.

Her kan dere se hvordan muren var før vi gjørde noe med den.


Ikke akkurat veldig pent. Og ble ikke akkurat noe penere av att Erik dro av rulla på muren etter å ha malt døråpningen. Så greit og få gjort noe med :)

Jeg fant til slutt en løsning på problemet og det var greit for Erik, så da var det bare og finne noen til å gjøre jobben.
Jeg har en fetter som er murer og han tok på seg jobben, så da ble det endelig gjort :)

Vi er superfornøyde med resultatet, det har nå blitt en helthet der borte. Før virke det som to murer, nå er det blitt en :)

Nedenfor ser dere resultatet :) Pappa var her og hjalp Erik med og få satt på plass igen vedovnen, og mens dem holdt på med dette, fant jeg ut att det var jo mye finere og ha den i hjørnet og ikke sånn den sto før. Alle var enige i dette, så da ble det litt ekstra jobb på dem for å få dette til, men det gikk heldigvis bra :)





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar